Hartelijk welkom bij Bauer Makelaardij, uw makelaar voor woningen en bedrijven. Bauer Makelaardij is een kleinschalig kantoor waar persoonlijke aandacht gewaarborgd is. Essentieel is het goede contact en de vertrouwensrelatie met onze cliënten. 

Met de ruime ervaring van ons team is ons kantoor het juiste adres om u persoonlijk te begeleiden in de aan– of verkoop van uw woning. Makelaardij Bauer is een dynamisch en enthousiast makelaarskantoor met ruime ervaring in de onroerendgoedmarkt en met onze eigen aanpak en werkwijze. Persoonlijk, met gevoel en empathie voor uw situatie, slagvaardig en resultaatgericht. 

Bij ons gaan professionaliteit én persoonlijke benadering hand in hand. Wij houden ons niet op de vlakte, maar verdiepen ons in elke klant zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze lijnen zijn kort en onze communicatie is bij voorkeur informeel. 

Wij bouwen graag met u een goede relatie op, zodat wij u nu en in de toekomst kunnen helpen. Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? We zijn te vinden op de Oliemolenstraat 60 te Heerlen - Nl of op de von Humboldtstrasse 47 te Geilenkirchen - Dl. De koffie staat klaar! U kunt ons ook bellen: 0031-6-53723200 of 0049-2451-4844299. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een bezichtiging en al uw andere vragen.

Interessant om te weten:

Waren vroeger starters op de woningmarkt vooral mannelijke twintigers, tegenwoordig zijn het meer en meer vrouwen van in de dertig en veertig.

Twee derde van de mensen die hun eerste huis koopt, is vrouw en heeft minimaal een HBO-diploma. Ongeveer 63 procent daarvan is ouder dan dertig en slechts een kwart is in de twintig als ze een huis koopt. Zes jaar geleden was nog 41 procent van de starters op de woningmarkt onder de dertig. Dat blijkt uit onderzoek.

De reden laat zich raden: voor veel werkenden zijn de huizenprijzen te hoog. Daarnaast zijn de hypotheekvoorwaarden aangescherpt waardoor ze minder kunnen lenen. Het is een van de redenen waarom 8,2 procent van alle dertigjarige Nederlanders nog thuis woont. Dat zijn veel vaker mannen dan vrouwen.

Woning van de maand

Altwyk 21

Linnich