Hartelijk welkom bij Bauer Makelaardij, uw makelaar voor woningen en bedrijven. Bauer Makelaardij is een kleinschalig kantoor waar persoonlijke aandacht gewaarborgd is. Essentieel is het goede contact en de vertrouwensrelatie met onze cliënten. 

Met de ruime ervaring van ons team is ons kantoor het juiste adres om u persoonlijk te begeleiden in de aan– of verkoop van uw woning. Makelaardij Bauer is een dynamisch en enthousiast makelaarskantoor met ruime ervaring in de onroerendgoedmarkt en met onze eigen aanpak en werkwijze. Persoonlijk, met gevoel en empathie voor uw situatie, slagvaardig en resultaatgericht. 

Bij ons gaan professionaliteit én persoonlijke benadering hand in hand. Wij houden ons niet op de vlakte, maar verdiepen ons in elke klant zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze lijnen zijn kort en onze communicatie is bij voorkeur informeel. 

Wij bouwen graag met u een goede relatie op, zodat wij u nu en in de toekomst kunnen helpen. Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? We zijn te vinden op de Oliemolenstraat 60 te Heerlen - Nl of op de von Humboldtstrasse 47 te Geilenkirchen - Dl. De koffie staat klaar! U kunt ons ook bellen: 0031-6-53723200 of 0049-2451-4844299. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een bezichtiging en al uw andere vragen.

Nieuwstip

Het valt niet mee om als starter in de huidige woningmarkt een huis te kopen. We geven je graag vier tips om toch een eigen huis te kunnen financieren in deze tijd.

1. Zorg dat je genoeg eigen geld kunt inbrengen.
Je kunt maximaal 100% van de waarde van je koophuis financieren met een hypotheek. De kosten koper, makelaars- en advies- en bemiddelingskosten moet je dus met eigen geld betalen.

2. Schakel een aankoopmakelaar in.
Oké, het kost je wel zo’n 1.000 tot 1.200 euro, maar door een aankoopmakelaar in te schakelen, ben je eerder op de hoogte van interessante woningen voor jouw situatie. Je komt ook serieuzer over als je via een aankoopmakelaar een bod doet op een woning.

3. Ga voor energiebesparende maatregelen.
Het is bij meerdere geldverstrekkers mogelijk om energiebesparende voorzieningen onder bepaalde voorwaarden via de hypotheek te financieren. Dat mag tot 106 procent (in plaats van 100 procent) van de woningwaarde. Dus een zuinige centrale verwarming, isolatie, dubbel glas of zonnepanelen kunnen helpen bij het krijgen van een hogere hypotheek. Het geld moet wel aantoonbaar aan energiebesparende maatregelen worden uitgegeven. 

4. Koop een huis met een ander.
Twee inkomens kunnen meer dan één. Als starter kun je dus beter samen met een partner een woning kopen dan in je eentje. De hypotheek wordt dan gebaseerd op jullie gezamenlijke inkomen.

Woning van de maand