Akerstraat 63, 63A, 63B

Kerkrade

€ 249.000 k.k.

Omschrijving

Twee bedrijfspanden met ruime bovenwoning zijn in dit statig pand uit 1906 gevestigd met zowel horeca als winkelbestemming. Deze 3 eenheden bestaande uit twee commerciële ruimtes met elk een eigen garage en een ruim appartement worden u aangeboden voor € 207.000,00 en liggen op een goede en drukke locatie in Kerkrade. De bedrijfsruimte kan als winkel of als horecabestemming (cafetaria) gebruikt worden. Al met al een ideaal beleggingspand met een goede jaarlijkse huuropbrengst.

Begane Grond
Winkel / bedrijfsruimte met een totaaloppervlakte van ca 160m2 opgedeeld in twee eenheden elk met een eigen garage en toiletruimte. De opdeling is als volgt:

No. 63 bestaat uit winkelruimte (cafetaria) met toonbankfunctie, keukenruimte, garage met openslaande poort en opslag met mogelijkheid tot het plaatsen van koelinstallatie. Er is een kantoorruimte en een voorbereidingskeuken aanwezig
No. 63A eigen entree met trapopgang naar het erboven gelegen appartement 
No. 63B bestaat uit een winkelruimte (40m² BVO) met plavuizenvloer, toiletgroep, portaal en opslagruimte. 

Eerste verdieping en Tweede verdieping
Op de eerste en tweede verdieping via trapopgang uitkomend op de overloop met toegang tot de compleet uitgeruste keukenruimte (3.00 x 1.75m), ruime woonkamer (6.70 x 3.75m), badkamer (3.25 x 1.00m), slaapkamer (4.00 x 3.00m), werkkamer (3.00 x 2.20m) en mooi gelegen dakterras met overkapping en tuinhuis. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een berging. 

Onderhoud
Het betreft een goed onderhouden object met vele mogelijkheden en bij verhuur een goed te behalen rendement. Alle ruimtes zijn afzonderlijk te bereiken maar ook onderling te verbinden tot een geheel. Elke wooneenheid heeft zijn eigen meters voor gas, water en stroom en tevens heeft ieder object een eigen HR ketel. Pand heeft deels kunststof kozijnen met isolerend glas, deels houten kozijnen met enkel glas. 

Bijzonderheden 
Centrum ligging met veel mogelijkheden nu en ook in de toekomst. Momentele totale huuropbrengst per jaar rond de € 30.000,00

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 249.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1906

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
232 m²
Perceeloppervlakte
255 m²

Indeling

Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy