Akerstraat Noord 200-202

Hoensbroek

€ 149.000 k.k.

Omschrijving

Op een goede en drukke locatie in Hoensbroek gelegen bedrijfspand met bovenwoning. Bedrijfsgedeelte en bovenwoning zijn via een eigen ingang bereikbaar. Het geheel is gelegen in een kleurrijke diversiteit aan lokale middenstand. Een uiterst geschikte locatie voor elk soort (internet)winkel / concept.

Begane grond
Winkel / bedrijfsruimte vanaf de trottoir toegankelijk met een totaaloppervlakte van ca 118m2. Entree, eetgelegenheid of verkoopgelegenheid (8.85 x 9.50m), voorbereidingsruimte of opslagplaats (3.80 x 3.75m), toiletgroepen, binnenplaats, gang met verdiepingstrap en keldertoegang. Entree appartement is naast het winkelpand gelegen met trapopgang naar het erboven gelegen ruim appartement.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping via trapopgang uitkomend op de overloop met toegang tot de keukenruimte met eetkamer(3.50 x 7.00m). Hier is een eenvoudige keukenopstelling geplaatst, een ruime woonkamer (8.85 x 4.85m), badkamer (2.50 x 2.25m) en 2 slaapkamers (4.60 x 3.75m) en (4.60 x 2.60m) geven veel woongenot. 

Bijzonderheden
Buitenzijde voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas. Verder dient het naar eigen inzicht ingedeeld en aangepast te worden. Centale ligging met veel mogelijkheden tot woon/werk, winkel of investeringsobject. Pand eenvoudig om te toveren tot meerdere appartementen. Aanvaarding in overleg /doch op korte termijn mogelijk, parkeren is mogelijk voor de deur. 

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 149.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1975

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
248 m²
Perceeloppervlakte
146 m²
Inhoud
589 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy