Anjelierstraat 133

Heerlen

€ 175.000 k.k.

Omschrijving

Voormalig goed lopend horecabedrijf met ruime bovenwoning en grote tuin.

Op doorgaande weg en goede zichtlocatie gelegen horecapand met ruime bovenwoning en royale tuin. Pand is geschikt voor diverse doeleinden zoals eigen bewoning, winkel-, wooncombinatie, café of eventueel themarestaurant. In het pand was voorheen het goed lopende café de Sport gevestigd. Met wat kleine aanpassingen bent u zo weer draaiende in deze volkswijk waar mensen nog naar de kroeg gaan. Eventueel ook om te bouwen naar een themarestaurant waar aan de achterzijde de tuin als terras ingericht kan worden.

Beneden Verdieping
Voorraad cq drankenkelder bestaande uit meerdere ruimtes via diverse luiken en vaste trap te bereiken

Begane Grond
Entree naar authentieke café met plaats voor biljart, voetbalspel en/of dartborden en klantentoilet. café, cq restaurantruimte beslaat een vloeroppervlakte van ca 110m2, met schrotenplafond en inbouwverlichting. Seperate toiletruimte is aanwezig. De ingang voor het erboven gelegen appartement is afzonderlijk van de ingang van de bedrijfsruimte hoewel men via de bedrijfsruimte ook naar het erboven gelegen appartement kan komen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de woonkamer, keuken, badkamer en een kamer die momenteel ingericht is als slaapkamer. Alle kamers zijn netjes onderhouden en instapklaar. 

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken ruime (ca 60m2) tweede verdieping met meerdere slaapkamers. 

Tuin
Grote tuin met mogelijkheid hier terras (Biergarten) te realiseren. Voor tuinfeesten / groots opgezette bbq (varken aan het spies), bruiloften etc is hier de ideale plek.

Onderhoud
Altijd goed bijgehouden, stabiel gebouw benodigd momenteel wat onderhoud daar het nu tijdje leeg heeft gestaan. Het pand voldoet aan alle brandeisen  en beschikt over brandveilige deuren tussen café en appartement.

Bijzonderheden
Men heeft de mogelijkheid om hier een horecagelegenheid naar keus te starten waarbij men ook boven een ruime woning ter beschikking heeft die men indien niet zelf benodigd kan verhuren (aan personeelsleden). Gunstig gelegen in een wijk waar het sociale contact nog hoog in het vaandel staat. Inventaris dat momenteel nog in de zaak aanwezig is is bij de koopprijs inbegrepen.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 175.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1928

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
186 m²
Perceeloppervlakte
488 m²
Inhoud
504 m³

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy