Carolus-Magnus-Strasse 28

Übach-Palenberg

€ 179.000 k.k.

Omschrijving

Hoekhuis met legio mogelijkheden, ook als investeringsobjekt.

Men heeft de mogelijkheid tot het kopen van een ruim woonhuis in de winkelstraat van Übach, gemeente Übach-Palenberg. De ligging is zeer centraal, de Carolus-Magnus-Straße is de centrale winkelcentrumstraat in Übach, en men heeft de mogelijkheid deze eventueel af te breken en een appartementencomplex te realiseren met op de begane grond winkels. Bouwplannen zijn beschikbaar en bij interesse kostenloos te verkrijgen. Men heeft ook de mogelijkheid zelf een ontwerp te maken. Een appartementencomplex met 8 woningen waarvan 2 penthouses en 3 winkels op de begane grond kunnen makkelijk realiseerd worden. Hiervoor dient wel eerst de bestaande woning afgebroken te worden.

De stad Übach-Palenberg is erg geinteresserd in dit project en ondersteunt dit waar mogelijk. Het grondstuk ligt in een kerngebied (MK I) De bebouwing gaat volgens regelgeving § 34 BBG en in lijn met de aangrenzende huizen. De overkapping op de bouwplannen verschaft extra woonruimte. Laat u door de vernuftige bebouwing overtuigen.

Tot de markt en gemeentehuis zijn het 2 minuten met de voet. Bus en treinverbindingen zijn in de nabije buurt. Een andere mogelijkheid is indien er interesse bestaat om in een woning in het centrum te wonen kunt u hier na enige renovatie intrekken. Dan woont u met uw familie midden in een levendig centrum met alle voorzieningen op loopafstand.

Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 3,57% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 179.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1933

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
366 m²
Inhoud
309 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Vrijstaand steen

Ik ga akkoord met de privacy policy