Drievogelstraat 139

Kerkrade

€ 179.000 k.k.

Omschrijving

Nostalgische herenhuis centraal gelegen voor eigen bewoning of verhuur!

Deze nostalgisch tussengelegen woning uit 1906 is geschikt voor eigen bewoning of kan als verhuurobjekt dienen. Achter de woning ligt een ruime aanbouw die eventueel als woonruimte omgebouwd kan worden of als praktijk aan huis. Een tweede ingang naar achteren maakt ook dubbele bewoning mogelijk. Het woonhuis bestaande uit een woonruimte op de begane grond met achter aanbouw/loods en een woonruimte op de tweede verdieping gesplitst in appartementsrechten. Deze woning op de tweede verdieping is ook te krijgen. Het woonhuis kent nog authentieke elementen en vergt zeker ook nog enige aandacht om het naar wens om te bouwen. Het is gelegen aan een doorgaande weg dicht bij een grote diversiteit van winkels, scholen, diverse recreatiemogelijkheden en belangrijke verbindingswegen zoals de buitenring en meerdere snelwegen. 

Souterrain
Gedeeltelijk onderkeldert. 

Begane grond
Entree, hal met meterkast, toegang tot de kelder en het trappenhuis. De ruime woonkamer, (leef)keuken met eenvoudig keukenblok en toilet. Achter de keuken toegang tot de ruime aanbouw die nog af te werken is naar eigen inbreng. De aanbouw met het naast de woning gelegen terras en de erachter gelegen diep omsloten tuin is via een eigen ingang te bereiken. 

Eerste verdieping 
Via bordestrap is de overloop bereikbaar waar momenteel appartement is gevestigd. Deze kan omgebouwd worden tot meerdere ruime (slaap)kamers, badkamer en/of eventuele hobbykamer / bergruimte / kledingkamer. Deze ruimtes zijn deels afgewerkt, deels casco.

Tweede verdieping 
Vaste gesloten trap naar riante zolderverdieping tevens geschikt voor diverse doeleinden. Deze wordt casco opgeleverd, bevat meerdere ruimtes.

Tuin
De goed omsloten op het zuiden gelegen tuin zorgt ervoor dat u zich hier optimaal kunt ontspannen en beschikt over veel privacy. 

Kenmerken
* Deels houten kozijnen met enkel glas, deels kunststof kozijnen met dubbel glas
* Ruime aanbouw met mogelijkheid extra woonruimte te scheppen of als praktijkruimte te gebruiken (ook voor hobby waar veel ruimte benodigd is)
* Groot perceel met tuin
* Dient nog opgeknapt te worden naar eigen inbreng
* Mogelijkheid hier meerdere wooneenheden te maken
* Heeft appartementsrechten

Bijzonderheden 
Hier bestaat de mogelijkheid oud en nieuw te combineren met tevens werken thuis toe te passen. Een praktijk of dierenarts komt hier goed tot zijn recht. Door de grote tuin met eigen toegang en ruime loods/berging/praktijkruimte is hier veel mogelijk.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 179.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1910

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
630 m²
Inhoud
539 m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin
Diepte tuin (in m)
4 m

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy