Einderstraat 13

Kerkrade

€ 289.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken op 1 plek, ook als verhuurobject zeer geschikt

Deze voormalige feestwinkel met bovenwoning in het centrum van Kerkrade biedt meerdere mogelijkheden. Deze courante winkelruimte beschikt over voldoende frontbreedte met verkoopruimte, pantry en toiletvoorzieningen. Als winkel of kantoor zeer geschikt. De bovenwoning is momenteel compleet verhuurd en beschikt over een eigen entree. Centrum Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde middenstand en landelijk opperende ketens. Momenteel wordt het centrum geüpgraded met het nieuwe centrumplan. Voorts ligt het geheel dichtbij winkelcentrum “Orlandopassage” met minimale leegstand. Kopend publiek komt uit de gehele (eur)regio. Voorts is er een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep Kerkrade weet te vinden. Winkels en gezellige horeca gaan hand in hand samen in de bijzondere stukje Limburg. Met name een winkel die zich op de Duitse doelgroep richt heeft hier de mogelijkheid een goede omzet te behalen.

Begane grond
Entree naar de winkel en de erboven gelegen woning. De woning staat (nog) in verbinding met de winkel / kantoorruimte maar is eenvoudig compleet te scheiden van elkaar. De winkel heeft een mooie verkoopoppervlakte van rond de 100 m2. Met name artikelen, producten voor de buitenlandse gasten in winkelcentrum Kerkrade zullen hier zeker klanten trekken. De erboven gelegen woning is momenteel verhuurd en netjes verzorgd. Met een woonoppervlakte van 155 m2 heeft men hier normaal gesproken voldoende ruimte om comfortabel te wonen. De woning is als volgt opgedeeld:

Begane grond met ruime entree, gastentoilet en bergruimte. Tevens toegangsdeur tot de winkel/kantoorruimte.
Eerste verdieping met royale woonkamer van 45m2, leefkeuken met toegang tot ruim buitenterras, gastentoilet en washok / berging.
Tweede verdieping met 3 ruime slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer.

De woning is voorzien van kunsstof ramen met dubbel glas en nagenoeg compleet met rolluiken voorzien. Krachtstroom, HR huurketel (€42,00) met onderhoudscontract en een ruim buitenterras om van de zon te genieten. Zeer geschikt voor iemand die zelfstandig werkende is en graag in het centrum woont of investeren wil waarbij succes gegarandeerd is!

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 289.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
273 m²
Perceeloppervlakte
214 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel glas
Cv-ketel
Huur

Buitenruimte

Tuin type
Zonneterras
Diepte tuin (in m)
15 m

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy