Hammolenweg 15, 15A

Kerkrade

€ 1 k.k.

Omschrijving

Woon / Beleggingsobjekt in zeer geliefde wijk Kerkrade

Zoekt u een beleggingsobjekt met hoog rendement dan is dit de geschikte mogelijkheid. Een gedeelte (15) heeft horecabestemming met koffieshopvergunning en ruime parkeergelegenheid. Praktisch aan het station van Kerkrade gelegen maar toch verdekt en onzichtbaar. De erboven ruime woning (15A) is momenteel opgedeeld in kamers en aldoende zo verhuurd (gedoogd) met een leuk rendement. Totale huurinkomsten van beide gedeeltes ruim € 60.000,00 jaarlijks.

Benedenverdieping
Koffieshop met een aanzienlijke hoeveelheid parkeergelegenheid. Goed omsloten terrein en makkelijk bereikbaar.

Begane grond, eerste en tweede verdieping
Entree woning waar momenteel 7 afzonderlijke verhuurde kamers, 2 badkamers, gezamelijke keuken en een ruim entree zijn gevestigd. Dit voormalig café met bovenwoning heeft nog steeds een horecabestemming en kan desgewenst ook als restaurant / themacafé  omgetoverd worden. De kamerverhuur wordt door de gemeente gedoogd.

Diversen
Gescheiden ketel, aparte meters voor gas, water en stroom. Kunststof kozijnen met dubbel glas, daken aantal jaren geleden vernieuwd. Goede opbrengsten realiseerbaar.

Het staat u vrij een bod uit te brengen op dit objekt. Alleen serieuze biedingen worden in behandeling genomen!!

Tot slot

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 1 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1935

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
338 m²
Perceeloppervlakte
1270 m²
Inhoud
756 m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
7

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom, Huur

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy