Heinsbergerweg 40

Melick

€ 995.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingspand met goede inkomsten en uitbreidingsmogelijkheden!

Deze voormalige boerderij en woonhuis van een kolenboer is gelegen op de een uitstekende zichtlocatie op de doorgaande weg te Melick en niet ver weg van Roermond. Dit 'landgoed' uit 1890 beschikt over meer dan 4000m2 grondoppervlakte en bestaat momenteel uit 5 appartementen, 1 studio, 7 afzonderlijke verhuurde kamers, 4 parkeerplaatsen en een woonhuis welke momenteel voor eigen bewoning gebruikt wordt. Deze eigen woning kan bij aankoop eventueel als extra huurinkomsten dienst doen, namelijk te verhuren als woonhuis of op te delen in meerdere afzonderlijke kamers. Tevens beschikt men ook nog over 3 paardenstallen, een paardenwei, een gezamenlijke binnenplaats en een om te bouwen grote schuur. Wat betreft de appartementen en de studio daar is momenteel een aanvraag lopende deze elk van een eigen huisnummer te voorzien en voor de kamerverhuur is een vergunning aanwezig. Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Indeling
Het karakteristieke woonhuis wordt momenteel zelf bewoont en beschikt over diverse ruimtes voor eigen gebruik. De woonoppervlakte is royaal te noemen en de indeling is zoals het in de bouwperiode gebruikelijk was, meerdere afgesloten kamers met hoge plafonds welke ook afzonderlijk verhuurd kunnen gaan worden indien men niet zelf bewonen wil. De kamers die verhuurd worden bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van dit woonhuis. Deze zijn tussen de ca. 15m2 en 22m2 groot.

Kelder
Ruime kelder met meerdere ruimtes alwaar ook de verwarmingsketel hangt.

Begane grond
Gezamenlijke entree met afsluitbare deuren naar de woonkeuken en woonkamer. Verder heeft het woonhuis de beschikking over de complete benedenverdieping welke 127m² beslaat en bestaat uit een zeer ruime woonkamer (beslaat 2 delen), woonkeuken, werkkamer, bijkeuken, washok, badkamer en toilet. Via de bijkeuken annex waskamer toegang naar de kelder en de achter het woonhuis gelegen binnenplaats / tuin met een grote schuur (150m²). Deze schuur is zeer geschikt als opslag of om te bouwen tot diverse wooneenheden welke weer verhuurd kunnen worden. Er is constant vraag of er niets vrij is om te huren daarom loont zich de investering om deze om te bouwen.

Eerste verdieping
Via een massief houten trap uitkomende op de overloop met toegang tot 5 kamers en een zeer ruime badkamer. Hier zijn 4 kamers van verhuurd, elk groot ca. 16 m² met een eigen wasbak en verwarmd. De vijfde slaapkamer groot ca. 20m² met de erachter gelegen badkamer ca. 15m² zijn voor eigen gebruik. De badkamer is alleen bereikbaar via deze 5de slaapkamer.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken bovenverdieping alwaar zich 3 kamers voor verhuur bevinden en de gezamenlijke keuken en badkamer voor deze 7 verhuurde wooneenheden. 1 wooneenheid is ruimer van opzet met wat meer woonruimte en gemeubileerd.

De appartementen en de studio zijn bereikbaar via de aan de straatzijde gelegen oprit. Hier is plaats voor 4 auto’s. Alle wooneenheden zijn momenteel verhuurd.

Appartement 1
Hier heeft men de beschikking over ca. 125 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer, gesloten keuken, 5 slaapkamers, badkamer met bad en douche en toilet.

Appartement 2
Hier heeft men de beschikking over ca. 75 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met toilet.

Appartement 3
Hier heeft men de beschikking over ca. 95 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, washok, badkamer met bad, douche en toilet en een bergzolder. Verder heeft men de beschikking over een eigen omheind en afsluitbaar terras.

Appartement 4
Hier heeft men de beschikking over ca. 60 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer, gesloten keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Appartement 5
Hier heeft men de beschikking over ca. 60 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer met open keuken, 1 ruime slaapkamer, berging en badkamer met bad en toilet.

Studio / Appartement 6
Hier heeft men de beschikking over ca. 50 m² woonoppervlakte bestaande uit een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Alle appartementen en de studio beschikken over een eigen stroommeter en een eigen verwarmingsketel. De binnenplaats is voor de bewoners toegankelijk maar verder heeft ook iedere wooneenheid een eigen terras ter beschikking. Er is een zwembad en een tuin die ook gebruikt kan worden voor ontspanning van de bewoners.

Verder is er nog een paardenweiland, 3 paardenstallen, kleinvee stallen etc. op het grondstuk aanwezig. Een schuur van 150 m² die momenteel als opslagruimte gebruikt wordt kan omgebouwd worden voor verhuur. Men heeft hier goede huuropbrengsten en door de ligging nabij Roermond en diverse belangrijke verbindingswegen is men hier verzekerd van veel huurkandidaten.

Bent u serieus geïnteresseerd in deze belegging dan zijn de jaarlijkse huuropbrengsten op te vragen. 

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 995.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Landgoed
Type woonhuis
Geschakelde woning
Bouwjaar
1890

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
703 m²
Perceeloppervlakte
4127 m²
Inhoud
1658 m³

Indeling

Aantal kamers
36
Aantal slaapkamers
22

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy