Hoferstrasse 5

Gangelt

€ 125.000 k.k.

Omschrijving

Deels verbouwde woning in Gangelt!

Deze uit ca 1900 ontstaande woning is geschikt voor een grote familie of als investeringsobjekt om te verhuren. Hier is plaats voor twee, drie tot misschien wel vier wooneenheden. De afgelopen jaren is een deel van het dak vernieuwd, en gedeeltelijk gerenoveerd. Verder is er een ruime garage, een binnenplaats met zitgelegenheid en een balkon. Het huis bevindt zich in een voorstad van Gangelt, het dorp Hastenrath, welke geliefd is bij de Nederlanders. Alle belangrijke voorzieningen alswel verbindingswegen zijn dichtbij.

Momenteel staan ca. 120 m2 woonoppervlakte ter beschikking welke relatief eenvoudig uit te breiden is tot ca. 240 m2 . Het beschikt tevens over een kelder alswel grote garage waardoor de woning veelzijdig te gebruiken of om te bouwen is. Momenteel wordt nog op hout gestookt maar de gasleiding ligt voor de deur en kan eenvoudig naar binnen gehaald worden.

Woning1
Ruime ingang met ontvangsthal. Hier is al gerenoveerd geworden en wordt momenteel door de eigenaars bewoond. De indeling van deze woning is als volgt:

·         Kelder
·         Benedenverdieping met woonkamer, keuken, badkamer en bijkeuken
·         Eerste verdieping met 4 slaapkamers
·         Dakterras met binnenplaats

Woning 2
Nog te renoveren tweede woning. Hier heeft men de beschikking over nogmaals ca. 120 m2 woonoppervlakte die relatief eenvoudig te realiseren zijn.

Woning 1 en woning 2 zijn ook op te splitsen in 2 wooneenheden waardoor er 4 wooneenheden ontstaan die weer verhuurd kunnen worden en waarvan 1 eventueel zelf bewoond kan worden. Daardoor heeft men zelf zeer lage woonlasten.

Al met al veel plaats voor maar € 125.000,00 excl. 4,76% makelaarscourtage incl. BTW voor de koper.

Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 4,76% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.


Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 125.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1900

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
240 m²
Perceeloppervlakte
243 m²
Inhoud
596 m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Stroom, hout

Buitenruimte

Tuin type
Plaats

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy