Im Eichengrund 53

Wassenberg

€ 129.000 k.k.

Omschrijving

Fantastische ligging, dient echter eerst opgeknapt te worden!

Deze in 1962 gebouwde hoekwoning benodigd een grondige opknapbeurt maar bied vele mogelijkheden. Door de gunstige ligging en de ruimte die deze woning biedt kan men hier ontspannen de toekomst in gaan. Het huis ligt aan een wandelgebied nabij een bosrijke omgeving in een rustige woonwijk in Wassenberg. Alles voor de dagelijkse behoeftes zoals winkels, dokter, diverse scholen alswel de autobaan (A46), meerdere grote steden en de Nederlandse grens zijn snel te bereiken.

Men moet zich realiseren dat de gehele woning aangepakt dient te worden, nieuwe verwarmingsketel, badkamer, ramen, stroom etc. moet men nieuwe maken. De indeling is momenteel als volgt; op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer, keuken, wc en de wintertuin met toegang tot de zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers. Voldoende ruimte voor een grote familie of voor een kleine familie die veel plaats wensen.

De zonnige op het zuiden gelegen tuin nodigt uit om te spelen of te tuinieren. De wintertuin zal bij slecht weer een goed alternatief bieden om tijd buiten door te brengen. Ontspanning met zicht op het groene.

Het gehele huis heeft achterstallig onderhoud maar is ook een kans voor u om deze naar uw inzicht en wensen om te bouwen. Als men handig is en zelf veel kan dan is deze woning een goede investering. Eenmaal klaar wil men hier beslist niet meer weg!

Tot slot

VVE bijdrage is voor deze wijk € 55,00/maand

Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 4,76% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 129.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1962

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
311 m²
Inhoud
298 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Geen
Cv-ketel
Verouderd

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy