Kasperstraat 25A, 25B, 25C

Kerkrade

€ 149.000 k.k.

Omschrijving

Drie wooneenheden geschikt voor verhuur met tuin!

Op een rustige locatie gelegen in de wijk Kaalheide te Kerkrade liggen deze drie wooneenheden die eventueel omgebouwd kunnen worden naar 1 grote woning. De wooneenheden dienen hier en daar gemoderniseerd te worden, zijn momenteel compleet verhuurd en niet vrij voor eigen bewoning. Ligging is centraal nabij de buitenring en andere belangrijke verbindingswegen. Dit 'woonhuis' is een ideaal beleggingsobject.

Elke wooneenheid beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer (met bad of douche) en 1 slaapkamer. De benedenverdieping heeft een kelder, aanbouw en tuin ter beschikking. Wooneenheid 1 is plusminus 78m2 en wooneenheid 2 en 3 zijn plusminus 66m2. Huuuropbrengst exclusief G/W/L is totaal € 1.450,00 / mnd, jaarlijks totaal € 17.400,00 / jaar. Alle woningen hebben een eigen HR ketel en een eigen stroommeter. Grotendeels houten kozijnen met enkel glas, de aanbouw heeft kunststof kozijnen met dubbel glas. De kleine kelder dient als voorraadkelder.

De goed omsloten tuin geeft bij goed weer veel woongenot. De huurders wonen er al meerdere jaren en willen ook in de toekomst hier wonen blijven.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 149.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1928

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
210 m²
Perceeloppervlakte
138 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Deels dubbel glas
Cv-ketel
HR, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy