Kerkstraat 11-13

Brunssum

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

Winkel-woonhuis op A1 locatie in centrum van Brunssum!

Deze courante woon- en winkelpand met 2 huisnummers ligt op de meest ideale locatie in het centrum van Brunssum. De winkelruimte beschikt over 120 m2 verkoopoppervlakte, 50 m2 opslag en een achteringang met parkeerplaats. De woning heeft 143 m2 woonoppervlakte en is goed afgewerkt en instapklaar. Door de ligging en gebruikte materialen is het een ideaal pand om wonen en werken te combineren.

Begane grond
Een particuliere ingang voor de woning die gescheiden is van de onder de woning gelegen winkel. De winkel is bereikbaar via een dubbele aluminium deur met dubbel/veiligheidscilinder of via een aparte ingang aan de achterzijde. De winkel zelf is geheel opgeknapt en klaar om ingericht te worden. Een aantal noemenswaardigheden van de winkel zijn:

* Een nieuw systeemplafond is aangebracht met 9 lichtbakken erin
* Compleet nieuw gestukadoord en geverfd
* De vloer is opnieuw geëgaliseerd en met zwarte vloerbedekkingtegels bedekt
* Marmeren vensterbanken geven de winkel een luxe uitstraling
* Eigen nutsvoorzieningen
* Een binnenplaats met 2 grote bergingen (totaal ca. 70m2) staan ter beschikking

Eerste en tweede verdieping
De woning beslaat 2 verdiepingen en is instapklaar. Op de eerste verdieping heeft men de beschikking over een L-vormige woonkamer, een keuken, een kantoor en een ca. 50m2 groot dakterras. Alle ruimtes zijn goed doordacht en mooi afgewerkt. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (elk ca. 16m2 groot) en een mooie compleet ingerichte badkamer. De woning sluit goed aan op de winkel die eronder gelegen is. Noemenswaardigheden van de woning:

* Voor aluminium en achter Meranti hardhouten puien met dubbel glas
* Woonkamer ca. 40m2
* Groot dakterras
* 4 ruime slaapkamers
* Het dak is 6 jaar geleden geheel vernieuwd en geïsoleerd
* Eigen nutsvoorzieningen

De woning en de winkel hebben elk een eigen huisnummer en zijn van elkaar gescheiden. Indien gewenst zijn deze eenvoudig samen te voegen en inpandig bereikbaar. Zowel woning als winkel verkeren in uitstekende conditie. Het pand ligt zeer gunstig op de A1 ligging in de Kerkstraat, dé winkelstraat van Brunssum, . Het centrum is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook is er meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid in en rond het centrum te vinden. De uitvoering van het centrumplan biedt nieuwe geïnteresseerden, maar ook zittende ondernemers kansen. De gemeente werkt momenteel met diverse stakeholders aan een nieuwe visie op het totale centrum.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 379.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1970

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
298 m²
Inhoud
665 m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Zonneterras

Garage

Type garage
Parkeerplaats

Ik ga akkoord met de privacy policy