Kleingraverstraat 113, 113A

Kerkrade

€ 270.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingspand in Kerkrade met goed rendement

Deze zo goed als compleet gerenoveerde woning met 3 wooneenheden en 2 huisnummers zoekt een nieuwe eigenaar. Centrale ligging in Kerkrade met ruime wooneenheden en goede isolatie. Kleine werkzaamheden om het af te maken en verschoningswerkzaamheden zijn nog benodigd alvorens er een huurder zijn intrek in kan doen. Tevens ook geschikt voor eigen bewoning. De indeling is momenteel als volgt:

Woning 1: 
* ca. 100 m² woonoppervlakte
* Benedenverdieping
* Woonkamer, 2 Slaapkamers, keuken en badkamer met douche en toilet
* Tuintoegang ca. 75m2 groot

Woning 2:
* ca. 80 m² woonoppervlakte
* 1ste verdieping
* Woonkamer, 2 Slaapkamers, keuken en badkamer met douche en toilet 

Woning 3:
* ca. 65 m² woonoppervlakte
* 2de verdieping
* Woonkamer, 1 Slaapkamer, keuken en badkamer met douche en toilet
* Toegang tot de bergzolder waar de verwarmingsketel uit 2021 – eigendom zich bevindt.

Verder is er nog een garage die of aan een bewoner of aan een derde partij verhuurd kan worden. Via de garage toegang tot de kelderruimte.

Enkele kenmerken:
·         Twee huisnummers
·         3 wooneenheden
·         Stroom verdeler aanwezig
·         1 Gasmeter, ketel 2021 – eigendom (de installatie dient nagekeken te worden op functionaliteit)
·         Dak geïsoleerd met glaswol
·         Achterom zijn de wanden van buiten geïsoleerd
·         Kunststof ramen met dubbel en trippel glas
·         Compleet gerenoveerd waarbij bodemplaten zijn vernieuwd (beton en fermacellplaten)

Geschikt voor verhuur waarbij een goed rendement te behalen valt.

Deze woning bevind zich centraal in Kerkrade, alle winkels voor de dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig als ook restaurants, apotheek, scholen etc. Ook ontspanningsmogelijkheden zoals wandelen, fietsen etc zijn in de buurt aanwezig.

Samengevat:
Te verhuren woonoppervlakte ca 245 m², grondstuk ca 198 m², aantal wooneenheden: 3, 2½ etages. Tuin voor de bewoners beschikbaar en een garage welke nog te verhuren is.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 270.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1930

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
245 m²
Perceeloppervlakte
198 m²
Inhoud
645 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel/tripple glas
Cv-ketel
Gas, eigendom 2021

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy