Nieuwstraat 147

Kerkrade

€ 135.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfspand / winkel / kapperszaak / etc. met ruime bovenwoning. Elk met eigen entree.

Omschrijving
Op een goede locatie in Kerkrade nabij Duitse grens gelegen woon- en winkel/bedrijfspand met elk een eigen entree. De bedrijfsruimte kan als winkel, kantoor of als kapper, tattooshop gebruikt worden. De bovenwoning kan voor eigen doeleinden of doorverhuurd worden waardoor vaste inkomsten gegarandeerd zijn. 

Begane Grond
Winkel / bedrijfsruimte met totaaloppervlakte van ca 52m2. Het geheel beschikt over een goede frontbreedte, verkoopruimte, keuken en toiletvoorzieningen. Met wat kleine persoonlijke aanpassingen is de bedrijfsruimte snel verkoop klaar gemaakt.

Eerste verdieping en Tweede verdieping
Op de eerste en tweede verdieping via eigen ingang en trapopgang uitkomend op de overloop met toegang tot het casco opgeleverde appartement. Meerdere kamers (5) staan hier ter beschikking en kunnen naar eigen wens ingericht worden. Via de bedrijfsruimte ook toegang naar het trappenhuis van het appartement waardoor deze twee afzonderlijke ruimtes eenvoudig als 1 eenheid zijn te combineren.

Onderhoud
Het betreft een casco opgeleverd object met diverse mogelijkheden. Alle ruimtes zijn afzonderlijk te bereiken maar ook onderling te verbinden tot een geheel. Een brandveilige deur tussen winkel en woongedeelte is geplaatst. Verder is recentelijk vernieuwd geworden:
* CV ketel
* Boiler
* Elektra
* Leidingen
* Dweels nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas in het appartement
* Stuukwerk

Bijzonderheden
Nieuwstraat 147, Kerkrade is een verblijfsobject in gebruik en heeft een winkelfunctie met een oppervlakte van 189m2. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 68,04m2. Dit object bevindt zich in een pand uit 1924.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 135.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1924

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Perceeloppervlakte
70 m²
Inhoud
395 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel Glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Geen garage

Bijlage

Ik ga akkoord met de privacy policy