Plein 13 en 13A

Kerkrade

€ 189.000 k.k.

Omschrijving

Top horecapand met een erboven gelegen appartement

Op goede locatie met voldoende parkeergelegenheid ligt dit compleet opgeknapte horecapand dat geschikt is voor meerdere doeleinden. In dit markante horecapand zijn in het verleden diverse exploitanten zeer succesvol geweest. Zo is de vorige uitbater na een aantal jaren hier werkzaam te zijn geweest overgestapt naar een grotere locatie daar deze snel te klein geworden was. Diverse live bands zijn hier bekend geworden en doorgegroeid. Het pand is een aantal jaren geleden volledig duurzaam gerenoveerd en voorzien van nieuwe inventaris. Voornamelijk in isolatie, geluid en licht is enorm geïnvesteerd.

Indeling:
Entree met garderobe, bonnenuitgifte en compleet uitgeruste bar. Erachter gelegen ruime zaal met podium voor live bands en een tweede bar. Voor de live bands is speciaal een zitplek met douche en seperate wc gemaakt ter voorbereiding van hun optreden. Beneden bevind zich de kelder/magazijn voor (bier)opslag met eigen tanks. Op de eerste en tweede verdieping ligt een appartement met eigen huisnummer(13A) en een woonoppervlakte van totaal 86m2 die als 1 of 2 wooneenheden verhuurd kunnen worden. Deze is geheel gerenoveerd en instapklaar. 

Enkele kenmerken:
* 2 Bars en een bonnenuitgifteruimte
* Terugtrekplek voor de artiest
* Kleine voorbereidingskeuken
* Geheel akoustisch
* Top geïsoleerd
* Vluchtuitgangen, brandplan etc. aanwezig
* Geen brouwerijverplichtingen
* Woning erboven aanwezig
* Overname inventaris bespreekbaar

De begane grond heeft een oppervlakte van ± 289 m² en is voorzien van twee bars en een erachter gelegen ruimte. Er is een centraal tapsysteem en het pand is voldoende geluidsgeïsoleerd. Tevens is een podium met dansruimte, bar, garderobe. De verschillende ruimtes zijn eenvoudig af te scheiden, zodat deze separaat gebruikt kunnen worden. Achter het podium is de artiestenkamer, alsmede een kleine keuken met mogelijkheid tot kantoorruimte. Ook eenvoudig om te bouwen tot een (thema)restaurant. Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans voor een ondernemer met visie.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 189.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1930

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
375 m²
Perceeloppervlakte
340 m²
Inhoud
866 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy