Rimburger Strasse 12, 14

Übach Palenberg

€ 169.500 k.k.

Omschrijving

Voormalige boerderij met 2 woningen

Deze voormalige boerderij uit de 19de eeuw bevind zich op het eind van een rij woningen. In het midden is een grote houten schuifpoort die voor beide woningen en een erachter gelegen woning de ingang is. Het linker gedeelte is eind 90-er jaren kompleet gerenoveerd en heeft een woonoppervlakte van 113 m2. Gedurende de afgelopen 5 jaar is deze aan dezelfde mensen verhuurt voor € 625,00 excl. G/W/L. De woning bestaat uit 4 kamers met keuken en badkamer.

De rechter zijde is casco en dient gerenoveerd te worden. De huidige eigenaar is begonnen maar geeft de voorkeur aan verkoop. De te realiseren woonoppervlöakte is 90 m2 en zal rond de € 550,00 huur opleveren excl. G/W/L. De erachter gelegen tuin biedt demogelijkheden om nog appartementen te realiseren. Het aan de rechter zijde aangebouwde woonhuis heeft het recht van overpad door de poort en behoort niet tot de aangeboden woningen.

De woningen met huisnummer 12 en 14 liggen in het centrum van Übach in een nostalgische woonbuurt. Het stadscentrum, gemeentehuis, bushalte en treinstation zijn zeer snel bereikbaar.

Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 3,57% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

 


Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 169.500 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Eindwoning
Bouwjaar

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
203 m²
Perceeloppervlakte
481 m²
Inhoud
456 m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy