Sandberg 55

Randerath

€ 80.000 k.k.

Omschrijving

Woning uit 1774 in Randerath te koop aangeboden!

Deze woning uit 1774 wordt momenteel door 2 families bewoont. De woning is echter niet meer van deze tijd en het is te adviseren om deze af te breken en hier nieuw te bouwen. Te denken valt aan een eensgezinswoning of een woning voor 3 tot 4 gezinnen. 

Indeling momenteel
Op de begane vloer bevind zich een woonkamer, keuken en een verdere kamer. Op de eerste verdieping bevinden zich een leefkamer, keuken, badkamer en twee verdere slaapruimtes. De zolder is niet geisoleerd maar wel als woonruimte om te bouwen. De erachter gelegen tuin met garage / carpoort (voor 2 auto's) kunnen bij de woning betrokken worden als er nieuw gebouwd gaat worden. Via een goede aanvraag moet hier iets moois realiseerbaar zijn. De kelder is via de tuin toegankelijk.

De woning is nog bewoonbaar maar niet meer op niveau. Een bouwfirma, ondernemer, investeerder kan hier nog een slag slaan. Het grondstuk is ca. 347 m2 groot.

Tot slot
Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 5,95% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 80.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1774

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
347 m²
Inhoud
369 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, butaan - Kolen

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy