Schoolstraat 9

Vlodrop

€ 1 k.k.

Omschrijving

Grote loods met bestemming industrie

Op gunstige locatie ligt deze ruime loods met brede toegangspoort en ruime gebruiksoppervlakte. Overname met of zonder huurder mogelijk. Enige opknapwerkzaamheden dienen nog te geschieden. Het pand op het perceel is in 1968 opgebouwd. Enkele jaren geleden is in het pand brand geweest.

Bijzonderheden:
* Nieuwe meterkast geplaatst
* Geen asbest meer
* Achterstuk nieuw dak en nieuwe betonvloer gestort
* Geen verwarmingsketel, gas ligt in de straat
* Veel ruimte en indeling kan nog zelf bepaald worden
* Industrie bestemming op het perceel

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Prijs op aanvraag

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1968

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
360 m²
Perceeloppervlakte
745 m²

Indeling

Energie

Energie label
In de maak

Buitenruimte

Tuin type
Zijtuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy