Selfkantstraße 117

Saeffelen

€ 99.000 k.k.

Omschrijving

Investeren, zelf bewonen of beide!!

In Saeffelen, niet ver van de Nederlandse grens ligt deze ruime woning met drie wooneenheden. Op 422 m2 verkrijgt men een woning met 2 verdiepingen, kelder, zolder, 2 bijgebouwen en tuin. Vermoedelijk is het bouwjaar rond 1950 en beschikt over 2 ingangen die elk naar een eigen woning leiden. Via het erf heeft men nog toegang tot een eventueel derde woning. De woning wordt casco opgeleverd en al deels voorbereid voor renovatie alleen heeft die renovatie nooit plaats gevonden. Deze woning kan daarom nog geheel naar eigen inzicht opgeknapt en ingedeeld worden.

Woning 1:
Grote woonkamer, keuken, badkamer en kelder. In totaal ca. 72 m2 woonoppervlakte

Woning 2:
Woon- met slaapkamer, keuken, badkamer. In totaal ca. 35 m2. De mogelijkheid bestaat om het dakterras als woonruimte bij deze woning te betrekken. Dan wordt de woonoppervlakte met 30 m2 verruimt.

Woning 3:
Deze bevind zich op de eerste verdieping, woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een dakterras. In totaal ca. 154 m2

Ligging
Saeffelen is een onderdeel van de gemeente Selfkant en ligt tussen Heinsberg en Sittard. De L228 loopt door Saeffelen heen en is een belangrijkste verbindingsweg. Van hieruit is men snel in Roermond, Heerlen en de A46. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in het dorp of in de omliggende dorpen/steden zoals Tüddern, Waldfeucht of Gangelt.

Tot slot
Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 5,95% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 99.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Meergezinswoning
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1900

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
259 m²
Perceeloppervlakte
422 m²
Inhoud
675 m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel Glas

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy