Stationsweg 86A

Herkenbosch

€ 265.000 k.k.

Omschrijving

Grote bedrijfshal op ruim perceel

In Herkenbosch op een gunstige locatie ligt dit bedrijfspand met ongeveer 700 m2 bedrijfsoppervlakte achter een mooi woonhuis dat ook te koop is. Vanwege verhuizing komt dit bedrijfspand en woonhuis vrij waarbij beide ook apart gekocht kunnen worden. Het pand bestaat uit twee kantoorruimtes, 1 in het nieuw aangebouwde deel en 1 in het oude deel. Architectenbureau Henk Wolters heeft de uitbreiding getekend en Maasveste heeft het gebouwd. Het pand heeft verder een zeer eenvoudige keuken, douche, verwarmingsketelhok en een opslag aan de zijkant. Het nieuwe deel is goed geïsoleerd en heeft een vloeistofdichte vloer, het oude deel niet. De opslag/magazijnruimte aan de zijkant heeft asbestafwerking en het dak daar is aan reparatie toe. De ingang tot de bedrijfshal is via een deur die volledig open kan. De hoogte is maakt het ongeschikt voor vrachtwagens. Aangezien dit pand valt onder de overgangsregeling kan hier ook een woonbestemming voor worden aangevraagd. Het is voorheen ook gebruikt voor wonen en hobby en wonen en werken.

De ingang naar het terrein is duidelijk herkenbaar voor klanten maar heeft toch een enorme privacy met een royale entree en bekiezeld. Onder de bekiezeling zijn waterbakken geplaatst zodat het water weg kan bij hevige regenval. Vanuit de achterkant van de tuin van het woonhuis is een verbindingsdeur gemaakt naar het terrein maar deze deur kan worden verwijderd. In het nieuwe en oude deel is nu een showroom voor klassieke auto's. Verder zijn er twee kantoren, een kantoor in het nieuwe deel en een kantoor in het oude deel. Alle ramen zijn dubbelglas waardoor de ruimte ook op hete dagen erg koel en aangenaam is. Grenzend aan de oude kantoorruimte is een zeer eenvoudig keukentje en een toilet.

Wetenswaardigheden:

  • Royaal grondstuk van 1560 m2
  • Bedrijfsoppervlakte van 697 m2
  • Valt onder de overgangsregeling
  • Brede oprijlaan
  • Goed geïsoleerd
  • Woonhuis ernaast ook beschikbaar om te kopen
  • Altijd goed bijgehouden, in top toestand
  • Alles is volgens de vergunningen en bouwvoorschriften gebouwd
  • HR-ketel is recent

Als u meer informatie, tekeningen of een bezichtiging wenst neem contact op met makelaardij Bauer.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 265.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1983

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
697 m²
Perceeloppervlakte
1560 m²
Inhoud
1085 m³

Indeling

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Deels dakisolatie, dubbel glas
Cv-ketel
Gas, eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy