Veeweg 11A

Landgraaf

€ 65.000 k.k.

Omschrijving

Bouwgrond op goede en rustige locatie midden in Ubach over Worms!!

Dit stuk bouwgrond met bestemming wonen wordt aangeboden op een mooie en gunstige locatie in de wijk Parkheide te Ubach over Worms en is groot 460 m2. Het perceel is kadastraal gesplitst (Ubach over Worms - A - 2341) maar heeft nog geen eigen huisnummer.

De woning (nr. 11) naast het perceel is ook te koop en een investeerder zou bij aankoop van de woning en het grondstuk iets moois kunnen realiseren (bv. 3 woningen, 9 appartementen, ruime villa). Hier op deze locatie met beide percelen samengevoegd is veel mogelijk en dit biedt zich niet iedere dag aan.

Scholen, winkels, verbindingswegen en alle belangrijke dagelijkse voorzieningen zijn snel en makkelijk bereikbaar.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u ge├»nteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.


Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 65.000 k.k.

Ik ga akkoord met de privacy policy