Vlaanderenstraat 1A

Roermond

€ 160.000 k.k.

Omschrijving

Pand met diverse mogelijkheden, opslag / werkplaats / wonen!!

Op een gunstig gelegen locatie in Roermond, nabij centrum (1 km), het station en het ziekenhuis bevindt zich dit uit 1925 stammende (woon)huis met industriële bestemming. Dit karakteristieke object is relatief eenvoudig om te bouwen naar een royaal woonhuis met een ruime woonoppervlakte. Hiervoor dient men de gemeente te benaderen en de bestemming aan te passen naar wonen.

Dit object met industrieel karakter beschikt over ca 200m² grondoppervlakte. De hoogte van het plafond is 3 meter waardoor een ruimtelijk effect gecreëerd wordt. Momenteel is het pand in gebruik als loods, opslagruimte en werkplaats. Een toilet, kantoor en aansluitingen om een keuken te plaatsen zijn aanwezig.

Op de bovenverdieping die het complete pand beslaat is nogmaals opslag mogelijk of men bouwt deze om tot één of meerdere ruimtes met een zelf te bepalen functionaliteit. Hier hangt ook de HR ketel (2005 – eigendom). Warm water dient nog aangesloten te worden.

In dit pand heeft men vele mogelijkheden, een garage starten, autoverkoop, detailhandel, opslag of wonen en werken combineren. Tevens een ideale ligging om een woonhuis alleen te realiseren, een goed plan indienen bij de gemeente en men heeft succes tot het verkrijgen van de vereiste vergunning. Inventaris kan indien men wenst mee overgenomen worden. Inventaris bestaat grotendeels uit meubelen en automaterialen. Diverse andere spullen zijn bij bezichtiging te zien.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 160.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1925

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
288 m²
Perceeloppervlakte
237 m²
Inhoud
859 m³

Indeling

Aantal kamers
4

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Geen tuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy