Zum Wiesengrund 21

Selfkant

€ 87.850 k.k.

Omschrijving

Mooi bouwkavel net over de grens bij Sittard!

Altijd al eens willen bouwen, hier is uw kans. Op een mooi stuk grond net over de grens bij Sittard kunt u op iets meer dan 500m2 uw wensen realiseren. In een geliefde en populaire woonwijk in Wehr ligt dit laatste bouwkavel dat wij u kunnen aanbieden, centraal gelegen bij diverse dagelijkse voorzieningen en omgeven door nieuwbouw woningen. Jonge families zorgen voor een prettig woongevoel. Een moderne wijk, die op een hele natuurlijke manier past in de groene en bosrijke omgeving. De rustgevende natuur, diverse stadse voorzieningen en goede verbindingswegen naar omringende steden als Heerlen of Sittard en Geleen liggen allemaal binnen handbereik. U kunt zelf uw architect uitzoeken en invullen hoe u wenst te bouwen met inachtneming van §34 Nachbarbebauung. Deel van de oprit waar de busjes staan behoort tot het grondstuk.

Prijs zeer gunstig in vergelijk met grondstukprijzen in buurstad Sittard. Hier in Duitsland profiteert u van de voordelen die Duitsland te bieden heeft maar behoud toch contact met uw geboorteland. 

Het perceel is 502 m2 groot en u betaalt per m2 € 175,00. Alle aansluitingen zijn voorhanden.

Bij een eventuele koop van deze woning is een makelaarscourtage voor de koper van 4,76% incl. BTW gangbaar.

Onze voltalig aanbod vindt u op www.makelaardijbauer.eu

Een huis in Duitsland kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren en zullen u zo goed mogelijk voorbereiden. Bij ons staat uw belang als koper voorop. Wilt u meer weten over verhuizen naar Duitsland neem contact op met makelaardij Bauer, wij kunnen u informeren over de voordelen die men heeft bij het wonen in Duitsland.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 87.850 k.k.

Ik ga akkoord met de privacy policy