Goudenregenstraat 22

Brunssum

€ 129.000 k.k.

Beschreibung

Deels gerenoveerde starterswoning in mooie woonwijk van Brunssum!

Op schitterende locatie gelegen ruime tussenwoning met garage en achterom nabij mooie groenvoorziening en niet ver van het centrum Brunssum. Deze deels gerenoveerde en casco opgeleverde woning beschikt over 3 slaapkamers, bergzolder, aanbouw, leuke tuin, garage (met man-cave) en het originele huis is compleet onderkeldert. De woning is deels renoveerd en dient op enkele punten afgewerkt te worden. Alle belangrijke voorzieningen zijn nabij en men loopt, fiets zo het centrum in.

Kelder
Het originele woonhuis is geheel onderkeldert en opgedeeld in 3 goed te benutten ruimtes. 

Begane grond
Entree met toegang tot het gastentoilet, kelder, meterkast en de L-vormige woonkamer. De ruime woonkamer (3,25-7,00 x 3,70 x 5,70m) is compleet gerenoveerd en dient nog afgewerkt te worden. Aangrenzend de aanbouw waar de keuken (2,50 x 4,00m) geplaatst kan worden met aansluitend een bijkeuken (2,50 x 3,35m) alwaar de wasmachineaansluiting is. Vanuit beide ruimtes toegang naar de op het westen gelegen onderhoudsvriendelijke tuin. De ernaast gelegen garage met berging en de erboven gelegen duiventil (om te bouwen tot man-cave) is inpandig te bereiken.

Eerste verdieping
Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een nieuwe moderne badkamer. De slaapkamers van ca. 7 tot 11 m2 hebben allen kunststof kozijnen met dubbel glas. Afwerking dient naar eigen inbreng te geschieden. De moderne badkamer (2,25 x 1,75m) beschikt over een ruime douche, wasmeubel en designradiator.

Zolder
Via de bergkast op een van de slaapkamers toegankelijke bergzolder alwaar de nieuwe CV ketel is geplaatst.

Al met al een leuke starterswoning die naar eigen inbreng afgewerkt kan worden. Enkele voordelen dat deze woning te bieden heeft zijn:
* Goede ligging
* Veel ruimte
* Nieuwe elektra
* Nieuwe CV-ketel
* Scherp geprijsd
* Daken voor niet al te lange tijd vernieuwd
* Garage aanwezig
* Nieuwe badkamer
* etc. etc. etc.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Übertragung

Preis
€ 129.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Einfamilienhaus
Art des Hauses
Zwischenhaus
Baujahr
1956

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
127 m²
Grundstücksfläche
128 m²
Inhalt
425 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
7
Anzahl der Schlafzimmer
3

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Dubbel glas
Kessel
Gas, eigendom

Platz im Freien

Gartenart
Seitengarten

Garage

Art der Garage
Gebauter Stein

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu