Industriestraat 56, 56A

Kerkrade

€ 119.000 k.k.

Beschreibung

Wonen boven, werken onder, deze mogelijkheid is hier aanwezig. 

Op goede zichtlocatie in Kerkrade West dit pand met 2 huisnummers waar men indien gewenst wonen en werken combineren kan. Onder meer heeft men de mogelijkheid een schoonheidssalon, praktijk (fysio, arts), kapsalon, themarestaurant etc. te beginnen terwijl men het appartement boven bewonen of verhuren kan. Dit voormalige horecapand heeft meer te bieden dan men op het eerste gezicht zou denken. Onder dient het nog verder opgeknapt te worden terwijl boven het appartement goed bewoonbaar is. Door de centrale ligging en de doorstroom van het aantal passanten heeft een bedrijf hier veel kans tot slagen.

Kelder
Deels onder keldert alwaar vroeger de fusten en drank opgeslagen werd voor het horecabedrijf.

Begane grond
Gezamenlijke entree wat indien gewenst eenvoudig van elkaar te scheiden is. Uitkomende in een royale bedrijfsruimte met gescheiden toiletgroep bestaat hier de mogelijkheid een kapsalon, massagesalon, themarestaurant etc. te realiseren. Een (voorbereiding)keuken die het restaurantgedeelte of een snackbar ondersteunt laten zich hier snel inrichten.

Eerste en tweede verdieping
Hier bevindt zich een ruim appartement met 2 slaapkamers. Dit appartement kan afzonderlijk verhuurd of zelf bewoond worden. Momenteel is deze verhuurd en kan in overleg eventueel leeg opgeleverd worden.

Een woonkamer (4.75 x 6.00m) voorzien van laminaat, houten kozijnen met enkel glas en rolluiken, gesloten keuken (3.25 x 3.25m) met eenvoudig keukenblok, gastentoilet en royale overloop bevinden zich op de eerste verdieping.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (3.75 x 3.25m en 3.75 x 2.50m) en de badkamer (2.75 x 2.50m) voorzien van douche en wasbak. Verder heeft men hier nog een berging ter beschikking alwaar ook de HR ketel (2017 – eigendom) hangt.

Wat staat u te wachten: 

·         2 huisnummers
·         Wonen en werken kan makkelijk gecombineerd worden
·         Makkelijk te verhuren indien gewenst
·         Nieuwe HR ketel
·         Stroom vernieuwd
·         Grotendeels voorzien van rolluiken
·         Voormalig horecapand
·         Opgeknapt appartement (momenteel verhuurd)
·         Kleine prijs
·         Etc. etc.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Übertragung

Preis
€ 119.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Art des Hauses
Zwischenhaus
Baujahr
1914

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
180 m²
Grundstücksfläche
94 m²
Inhalt
479 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
6
Anzahl der Schlafzimmer
2

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Rolluiken

Platz im Freien

Gartenart
Kein Garten

Garage

Art der Garage
Keine Garage

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu