Kerkstraat 290

Brunssum

€ 190.000 k.k.

Beschreibung

Compleet vernieuwde en ingerichte horecazaak met indien gewenst een erboven gelegen gerenoveerde woning.  

Corona zal ons zeker een keer verlaten! Deze bedrijfsruimte welke momenteel als horecazaak is ingericht (nr. 290) is zowel op zichzelf te koop of in combinatie met een eventuele bovenwoning (nr. 290A). Deze woning kan voor eigen gebruik of indien gewenst gebruikt worden om door te verhuren. Opzegtermijn van de huurder is 3 maanden, indien men deze voor eigen gebruik wenst, en de huurinkomsten zijn momenteel voor deze woning € 1.150,00 p.m. Gezien de goede locatie op de promenade in het centrum van Brunssum en de plannen die er liggen waardoor dit deel van het centrum weer attractiever gemaakt wordt maakt dat dit multifunctioneel beleggingspand voor vele doeleinden geschikt is. Aan toeloop of traffic geen gebrek zeker ook gezien het feit dat de ingang van de Action precies ertegenover ligt.

Indeling:
In 2018 volledig gerenoveerd en ingericht tot moderne bistro met zo’n 30 zitplaatsen. Door de ruime voorbereidingskeuken en de beschikbare apparatuur maakt dat men hier catering ook tot de werkzaamheden kan toevoegen. Verder heeft men nog ter beschikking een ruime garage met laad- en losstrook. Deze biedt vele mogelijkheden waaronder tot een afhaal- en bezorgservice toe.

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om er een studio te realiseren, bewoning is namelijk toegestaan en enkele voorbereidingen zijn hiervoor al gemaakt. De ruime garage waar 2 auto’s in passen of welke als voorraadkamer, opslag, uitgifte kan dienen maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger.

Enkele wetenswaardigheden:
·         Gescheiden dames en herentoilet
·         Elektronische schuifpui aan de voorkant voorzien van veiligheidsglas
·         Buitenterras mogelijk op eigen grond (geen precariobelasting verschuldigd)
·         Diverse vergunningen aanwezig om uit te breiden (garage / studio)
·         Overname inventaris in overleg
·         Brandvrije plafond
·         Beschikbaar met of zonder de erboven gelegen woning

Het kan ook dienen als praktijkruimte, kantoor, massagesalon etc.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Dies ist eine Anlageimmobilie


Übertragung

Preis
€ 190.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Art des Hauses
Baujahr
1930

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
106 m²
Grundstücksfläche
163 m²
Inhalt
357 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
4

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel/tripple glas
Kessel
Gas, eigendom

Platz im Freien

Gartenart
Hinterhof
Tiefe Garten (in m)
10 m

Garage

Art der Garage
Garagenbox

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu