Plein 13 en 13A

Kerkrade

€ 189.000 k.k.

Beschreibung

Top horecapand met een erboven gelegen appartement

Op goede locatie met voldoende parkeergelegenheid ligt dit compleet opgeknapte horecapand dat geschikt is voor meerdere doeleinden. In dit markante horecapand zijn in het verleden diverse exploitanten zeer succesvol geweest. Zo is de vorige uitbater na een aantal jaren hier werkzaam te zijn geweest overgestapt naar een grotere locatie daar deze snel te klein geworden was. Diverse live bands zijn hier bekend geworden en doorgegroeid. Het pand is een aantal jaren geleden volledig duurzaam gerenoveerd en voorzien van nieuwe inventaris. Voornamelijk in isolatie, geluid en licht is enorm geïnvesteerd.

Indeling:
Entree met garderobe, bonnenuitgifte en compleet uitgeruste bar. Erachter gelegen ruime zaal met podium voor live bands en een tweede bar. Voor de live bands is speciaal een zitplek met douche en seperate wc gemaakt ter voorbereiding van hun optreden. Beneden bevind zich de kelder/magazijn voor (bier)opslag met eigen tanks. Op de eerste en tweede verdieping ligt een appartement met eigen huisnummer(13A) en een woonoppervlakte van totaal 86m2 die als 1 of 2 wooneenheden verhuurd kunnen worden. Deze is geheel gerenoveerd en instapklaar. 

Enkele kenmerken:
* 2 Bars en een bonnenuitgifteruimte
* Terugtrekplek voor de artiest
* Kleine voorbereidingskeuken
* Geheel akoustisch
* Top geïsoleerd
* Vluchtuitgangen, brandplan etc. aanwezig
* Geen brouwerijverplichtingen
* Woning erboven aanwezig
* Overname inventaris bespreekbaar

De begane grond heeft een oppervlakte van ± 289 m² en is voorzien van twee bars en een erachter gelegen ruimte. Er is een centraal tapsysteem en het pand is voldoende geluidsgeïsoleerd. Tevens is een podium met dansruimte, bar, garderobe. De verschillende ruimtes zijn eenvoudig af te scheiden, zodat deze separaat gebruikt kunnen worden. Achter het podium is de artiestenkamer, alsmede een kleine keuken met mogelijkheid tot kantoorruimte. Ook eenvoudig om te bouwen tot een (thema)restaurant. Mooie, warme zaak en 100% startklaar. Kortom, een unieke overname kans voor een ondernemer met visie.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Dies ist eine Anlageimmobilie


Übertragung

Preis
€ 189.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Art des Hauses
Baujahr
1930

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
375 m²
Grundstücksfläche
340 m²
Inhalt
866 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
4
Anzahl der Schlafzimmer
2

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Kessel
Gas, Eigendom

Platz im Freien

Gartenart
Kein Garten

Garage

Art der Garage
Keine Garage

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu