Prinsenbaan 25 en 25A

Koningsbosch

€ 575.000 k.k.

Beschreibung

Veel woonoppervlakte op een centrale maar toch ook landelijke locatie!

Net buiten het dorp Koningsbosch ligt dit ruime landhuis dat momenteel nog door 2 families bewoond wordt. De complete woning omvat zes slaapkamers, meerdere badkamers, 2 grote woonkamers met open keuken, een dubbele garage en ligt op een ruim perceel met vrij uitzicht naar achteren. De woning biedt veel privacy, is geschikt voor praktijk, werken aan huis, opvangcentrum, eventueel restaurant en/of bed & breakfast. Dubbele bewoning is hier zeker mogelijk. Vrijwel alle dagelijkse voorzieningen als wel belangrijke verbindingswegen zijn in de nabije omgeving aanwezig.

Begane Grond
Via ruime centrale ontvangsthal toegang tot twee gastentoiletten, de meterkast, de woonkamer met open keuken en/of werkkamer c.q. praktijkruimte(s). De zeer ruime woonkamer, werkkamer, praktijkruimte (82m² en 93m²) met als blikvanger aan de rechterzijde de fraai aangelegde erker. Hier zal een psychiater zijn patiënten kunnen ontvangen en ze een rustgevend gevoel kunnen geven. Op de beneden verdieping zijn kunststof kozijnen en kunststof deuren met toegang naar terras en tuin aangebracht. De open keuken omvat diverse apparaten zoals een koelkast, 4-pits elektrische kookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkapkap en een plavuizen vloer.

Verder bestaat op de begane grond de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen. Een slaapkamer en compleet ingerichte badkamer (3.75 x 2.25m) met douche, ligbad, wasmeubel en wasmachineaansluiting maken het mogelijk om hier een woning te creëren voor minder valide of oudere personen. Tevens is de woning geschikt voor personen die van een rolstoel afhankelijk zijn. Achter de woning bevindt zich de zonnige tuin met overkapt terras, de ruime dubbele garage en met vrije blik naar de landelijke omgeving. 

Eerste Verdieping
Hier bevinden zich 5 slaapkamers variërend in grootte. Slaapkamer 1 (6.25 x 5.08m), slaapkamer 2 (4.00 x 5.00m), slaapkamer 3 (3.05 x 5.10m), slaapkamer 4 (7.00 x 6.00m) en slaapkamer 5 ( 6.50 x 4.70m) allen vv plavuizen vloer, verwarmd en kunststof ramen of houten ramen met dubbel isolerend glas. Op deze verdieping bevindt zich ook een compleet uitgeruste badkamer van ± 10m² vv ligbad, douche, toilet en wasmeubel. Een extra slaapkamer is nog te realiseren van een kamer die momenteel als wasruimte / berging dient. 

De HR ketel (2004-eigendom) hangt in een afgescheiden ruimte.

Tuin
Goed gelegen ruime achtertuin met terras, veel privacy en vrij zicht naar achteren op de daar gelegen weilanden. Ligging is ideaal voor te ontspannen en het ontvangen van gasten. Indien men er een praktijk wil beginnen heeft men de mogelijkheid om of voren of achteren parkeerplaatsen te realiseren. De mogelijkheid is er om via een zijde naar binnen te rijden en via de andere zijde van het huis naar buiten te rijden (eenrichtingsverkeer).

Onderhoud
Bouwjaar is 2002 maar er is tamelijk wat achterstallig onderhoud. Enige renovatiewerkzaamheden zijn nodig. 

Bijzonderheden
De woning heeft 2 postadressen (25 en 25A) maar is momenteel als 1 woning in gebruik met toch gescheiden wonen. Het betreft een zeer ruim pand met veel woonoppervlakte / werkoppervlakte en uitermate geschikt voor meer generaties wonen onder 1 dak of voor een praktijk aan huis. De rustige ligging en voldoende parkeergelegenheid voor de deur maken het eenvoudig om patiënten / klanten te ontvangen. Verder is deels alles gelijkvloers en geschikt voor mensen in een rolstoel of mensen die verpleegd moeten worden. Men kan ook deels eigen bewoning toepassen en bed & breakfast ervan maken of uitbouwen tot een themarestaurant en erachter een mooi terras aanleggen.  

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Übertragung

Preis
€ 575.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Landhaus
Art des Hauses
Freistehende haus
Baujahr
2002

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
376 m²
Grundstücksfläche
2395 m²
Inhalt
806 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
10
Anzahl der Schlafzimmer
6

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Dubbel glas
Kessel
2004, Gas, Eigendom

Platz im Freien

Gartenart
Garten herum

Garage

Art der Garage
Freistehender Stein

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu