St Pieterstraat 39, 39A

Kerkrade

€ 159.000 k.k.

Beschreibung

Wonen en werken op dezelfde locatie! Twee huisnummers aanwezig.

Deze tussengelegen winkel-/woonhuis met achterbouw, kelder, stadstuin ligt op een gunstige locatie in het centrum van Chevremont op goede stand met in de direkte omgeving de gebruikelijke centrumvoorzieningen zoals winkels, horeca en  andersoortige bedrijfsobjecten. De winkel is uitermate geschikt voor diverse doeleinden zoals kapper, advocaat, verzekeringsagent, kantoor of als opslagplaats voor een internetwinkel. Door de gunstige ligging veel passanten en voldoende parkeergelegenheid. De ruime bovenwoning zorgt voor aangenaam wonen.

Kelder:
Geheel onderkelderd met sta hoogte (ca 1.9m) en bereikbaar via de woning. Hier bevindt zich ook de c.v.-combisysteem uit 1987. Deze verwarmt het gehele object. De boiler is momenteel niet in gebruik men heeft voor een geiser gekozen voor warm water voorziening.

Begane grond:
Entree naar de winkel en een afzonderlijke ingang voor het woongedeelte. De winkel beschikt over een verkoopgedeelte van ca. 40m² die met 12m² uit te breiden is. Deze ruimte dient momenteel als verblijfsruimte. Aangrenzend een aanbouw van nog eens ca 12m² alwaar een geiser (huur) hangt. Via de aanbouw toegang naar de goed ommuurde stadstuin (ca 25m²) alwaar een zeer eenvoudige (buiten)toiletruimte is geplaatst.

Via de winkel is er een toegang tot de entree van de woning welke momenteel niet in gebruik is.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de woonkamer van ca. 40m² en de keuken van ca 10m². De woonkamer is opgesplitst in grotendeels woonkamer met aangrenzend een door een schuifdeur gesloten slaapkamer. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met een 4-pits gasfornuis.

Achter de keuken toegang naar de badkamer met bad, douchecabine, wastafel en toilet. Via de badkamer kom je op het aan de achterzijde gelegen balkon.

Tweede verdieping:
Met vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, elk ca 14m² en een tweede badkamer voorzien van douche en toilet. Verder nog de beschikking over een berging alwaar een wasmachineaansluiting is gemaakt.

De woning dient gemoderniseerd te worden, winkelruimte kan of zelf gebruikt worden of verhuurd worden waardoor er lage maandelijkse kosten realiseerbaar zijn.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Übertragung

Preis
€ 159.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Einfamilienhaus
Art des Hauses
Zwischenhaus
Baujahr
1925

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
168 m²
Grundstücksfläche
106 m²
Inhalt
730 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
6
Anzahl der Schlafzimmer
4

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Dakisolatie, Dubbel Glas
Kessel
Gas, eigendom 1987

Platz im Freien

Gartenart
Hinterhof

Garage

Art der Garage
Keine Garage

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu