Veeweg 11

Landgraaf

€ 149.000 k.k.

Beschreibung

Opknapper met zeer veel ruimte!! Ook voor investeerder zeer interessant, bouwgrond ernaast mede in de verkoop!!

Rustig doch centraal gelegen eengezinswoning met aanbouw, kelder, zolder en garage. Deze woning is geschikt voor vele doeleinden zoals dubbele bewoning, werken aan huis, praktijk, aanleunwoning etc. Met wat (eigen) effort is hier heel veel winst te behalen. Ook ideaal om te investeren en voor verhuur. 

Souterrain:
Kelderruimte momenteel in gebruik als provisieruimte. 

Begane grond:
Via onderhoudsarme voortuin te bereiken entree met toegang tot de ruime woonkamer, keuken en kelder. De woonkamer groot ca. 40 m2 grenst aan de aanbouw (ca. 25 m2) welke eenvoudig bij de woonkamer is te betrekken. De aangrenzende keuken (11 m2) met eenvoudige keukenopstelling ligt centraal in de woning met toegang tot de ruime aanbouw. De aanbouw is geschikt als woonruimte, praktijkruimte of werkruimte. Men heeft ook nog de garage (30 m2) welke als werkruimte of praktijkruimte kan dienen.

Eerste verdieping:
Hal met trap naar eerste verdieping alwaar zich 3 slaapkamers bevinden en een badkamer. 1 slaapkamer is een doorgangskamer maar kan eenvoudig een eigen toegang krijgen.

Tweede verdieping:
Te bereiken via een vaste trap welke zich momenteel in de badkamer bevindt. De zolderverdieping is voorheen niet als woonruimte gebruikt, met een dakkapel wel degelijk mogelijk. Hier bevind zich ook de gehuurde verwarmingsketel.

Bijzonderheden:
- Opknapper
- Kunststof en houten kozijnen (enkel en dubbel glas)
- Woonoppervlakte 172 m2, welke is nog uit te breiden
- Rolluiken
- Gelegen op korte afstand van openbaar vervoer, basisschool, winkels, natuurgebied en uitvalswegen.

Een mooie zonnige tuin gelegen op het Zuid-Westen met terras, bloemenperk en veel plaats voor speeltoestellen, zwembad of moestuin maken dit object zeer geliefd.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Übertragung

Preis
€ 149.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Einfamilienhaus
Art des Hauses
Eckhaus
Baujahr
1920

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
172 m²
Grundstücksfläche
478 m²
Inhalt
548 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
6
Anzahl der Schlafzimmer
3

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Deels dubbel glas
Kessel
Gas, huur, 2011

Platz im Freien

Gartenart
Hinterhof

Garage

Art der Garage
Gebauter Stein

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu