Grote Stegel 13A

Eygelshoven

€ 75.000 k.k.

Omschrijving

Mooi stuk bouwgrond op zeer leuke locatie in Eygelshoven

Op centrale maar rustige locatie ligt dit stuk bouwgrond met bestaande bouwvergunning (2002) in Eygelshoven. Het grondstuk is ca. 255 m² groot, de betonplaat van ca. 10m x 10 m is conform bouwvoorschriften gestort. De bouwtekeningen die destijds ingediend zijn aanwezig en kunnen indien gewenst mee overgenomen worden. Gepland was een woning, 1½ etage met tuin en ruime garage.

Wetenswaardigheden:
·         Aansluiting riool aanwezig
·         Drainage is gemaakt
·         Grondstuk is 255 m²
·         Geplande woonoppervlakte ca. 125 m²
·         Is al grotendeels voorbereid, alleen opbouw dient nog gedaan te worden
·         WOZ waarde momenteel € 94.000,00
·         Tekeningen, vergunningen etc. ter inzage

U koopt een grondstuk met bouwtekeningen en diverse voorwerkzaamheden. Het betreft een van de weinige mogelijkheden om in Eygelshoven nog zelf te bouwen. Wilt men een bungalow, dien de plannen in bij de gemeente en wie weet is dit realiseerbaar op deze plek nabij alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoersverbindingen en artsen, scholen, apotheek etc.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 75.000 k.k.

Ik ga akkoord met de privacy policy