Schaesbergerweg 55,A,B

Heerlen

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingspand op loopafstand van het centrum Heerlen

Op ideale locatie ligt dit beleggingspand welke is voorzien van 4 kamers en 2 appartementen. Het centrum van Heerlen, bus- en treinstation, diverse winkels en alle dagelijkse voorzieningen liggen op zeer korte afstand van dit beleggingspand. Momenteel zijn in deze woning 4 kamers en 2 appartementen gevestigd. Er bestaat de mogelijkheid om er nog een vijfde kamer te realiseren. Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich kamer 1 en kamer 2 elk met een eigen ingangsdeur. Aan de achterkant van de woning zijn voor de personen die een kamer bewonen de gezamenlijke ruimtes zoals een keuken, douche, toilet, wasruimte met wasmachine en de tuin. Via de tuin is er een achteringang met recht van overpad voor de containers en fietsen.

Op de eerste verdieping bevinden zich kamer 3 en 4 welke momenteel beide als een eenheid is verhuurd. Deze beschikt daarom ook over een eigen op die verdieping aanwezige toilet en douche. Koken kan hij ook in een van deze kamers dus maakt verder geen gebruik van de gezamenlijke ruimtes op de begane grond. Verder is appartement A ook op de eerste verdieping welke huisnummer 55A heeft

Op de tweede verdieping bevindt zich het tweede appartement welke huisnummer 55B heeft. De appartementen zijn zelf voorziend en maken geen gebruik van de gezamenlijke ruimtes.

Noemenswaardig en goed om te weten:
·         Overal (op 1 raam na) zijn kunststof kozijnen met dubbel glas
·         Energielabel is beschikbaar
·         Verwarmingsketel is eigendom – bj. 2006
·         Internet over kabel, elke kamer heeft een eigen aansluiting
·         Dak is 2011 vernieuwd
·         Alle ruimtes zijn verhuurd
·         Alles goed bijgehouden met onderhoud
·         Uitbreiding mogelijk
·         Goede centrale ligging

Jaarlijkse huurinkomsten zijn ca. € 33.600,00 incl. G/W/L
Alle kosten zijn jaarlijks ca € 8.900,00
Leuk rendement is hier zeker mogelijk. In het achterhoofd houdende dat dit nog verbeterd kan worden met een vijfde kamer.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.


Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 375.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis
Type woonhuis
Eindwoning
Bouwjaar
1925

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
203 m²
Perceeloppervlakte
223 m²
Inhoud
578 m³

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Cv-ketel
Huur, Gas, Bouwjaar 2006

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy