Bemiddelaar in vastgoed

Hoe eerder u uw woning verkoopt, des te beter. Maar dan wel tegen de meest optimale prijs en voorwaarden. Makelaardij Bauer is de expert bij uitstek om u daarbij te helpen. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij nauwkeurig wat uw woning waard is en stellen wij voor u de beste vraagprijs vast. Daarna gaan wij voor u doortastend en integer aan de slag. 

Hoe werken wij en waar geloven wij in:

- Persoonlijke kennismaking bij u thuis en tijd voor uw verhaal
- Professionele presentatie van uw woning
- Promotie op diverse online en offline kanalen
- Proactief op zoek naar de juiste koper
- Prijsstelling die klopt met de marktwaarde·          

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook van grote toegevoegde waarde u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar van Makelaardij Bauer. Onze dienstverlening bij de verkoop van een woning start met een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. We bespreken hierin de verkoopmogelijkheden en geven ons advies over de te volgen strategie passend bij de verkoop van úw woning. Het vervolgens vaststellen van de optimale vraagprijs is erg belangrijk. Hiermee kiezen we de positie in de markt en bepalen we op welk koper segment we ons gaan richten om zo de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren.

Daarna gaan we uw woning in de markt zetten. We stellen een uitgebreide brochure voor potentiële kopers samen en we brengen uw woning, via verschillende kanalen, breed onder de aandacht bij een grote groep mensen.

Potentiële kopers die uw woning willen bezichtigen worden door ons op deskundige wijze door uw woning geleid. Tijdens de prijsonderhandelingen zetten wij alles in het werk om voor u de hoogst haalbare opbrengst te realiseren.

Wanneer we uw woning hebben verkocht, leggen we alles zorgvuldig vast in de koopakte. Het verkoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht van uw woning plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Professioneel, gemotiveerd en competent met oog voor uw belangen komen we uiteindelijk tot het beste resultaat.